coaching mölndal

I min roll som livscoach hjälper jag dig att må bättre, utvecklas och uppnå dina mål

coaching mölndal

KÄNNER DU ATT DU KÖRT FAST I LIVET OCH LÄNGTAR EFTER EN FÖRÄNDRING?


Genom coachande frågor hjälper jag dig att reflektera och finna svaren som tar dig framåt. Jag lyssnar, stöttar och motiverar dig till konkreta handlingar så att du kan uppnå önskad förändring och hitta rätt spår i livet. 


Jag vet själv hur det känns att känna sig vilsen eller att veta att man är på fel plats och jag vill inte att någon ska behöva känna så. Idag är jag stolt och tacksam över vad jag har åstadkommit hittills och vet att det går att förändra sitt liv och uppnå sina drömmar! Därför är min stora passion att hjälpa människor att få möjligheten att känna så som jag känner idag. Du är SÅ värd att leva det liv du drömmer om och du har allt inom dig! Ibland behöver vi bara lite hjälp på traven att tända gnistan inom oss.


HUR HJÄLPER JAG MINA COACHINGKLIENTER?


Vi börjar med att du får berätta för mig om din specifika utmaning du vill ha hjälp med. Detta ger mig en bra förståelse för din nuvarande situation och hur jag kan hjälpa dig att uppnå önskad förändring.


Genom coachande frågor guidar jag dig till att reflektera över nuläget och vad du provat hittills. 


Med min stöttning får du sedan definiera målet, jag hjälper dig att göra det så tydligt och specifikt som möjligt. 


Sedan är det dags att bolla fram vilka möjligheter du har! Men också vilka hinder och hjärnspöken som kan dyka upp och hur du kan hantera dem. Jag hjälper dig att bryta ner dina handlingar i små konkreta steg så att det känns lätt, tydligt och hanterbart för dig att ta dig framåt.


Jag ber dig skriva ner och sammanfatta vad vi har kommit fram till under samtalet. För att du ska känna att du har fått klarhet och känner dig trygg i att veta exakt vilka steg du ska ta härnäst!

coaching mölndal

VILL DU BLI COACHAD AV MIG?


Jag hjälper dig att få klarhet och stöttning i hur du ska kunna uppnå önskad förändring och mål i ditt liv! Som din coach får jag dig att reflektera och tänka i nya banor som tar dig framåt. Efter vårt samtal vill jag att du ska känna dig motiverad och trygg i att veta exakt vilka konkreta steg du ska ta härnäst.


Inför samtalet behöver du veta vad du vill ha hjälp med. Det kan som sagt vara en förändring du vill göra, ett problem du inte vet hur du ska lösa själv eller ett mål du vill uppnå inom vilken del av livet som helst. Du väljer själv om du vill att vi ska träffas fysiskt, online via Zoom eller över telefon. Samtalet är 1 timma.


Hoppas jag får chansen att hjälpa dig till det liv ditt hjärta längtar efter!


Med kärlek och värme

livscoach mölndal

JAG KAN HJÄLPA DIG MED


 • Att genomföra önskad förändring i livet
 • Att uppnå dina mål
 • Finna och behålla nya rutiner som får dig att må bättre
 • Stärka din självkänsla och självförtroende
 • Våga satsa på din dröm
 • Starta eget företag
 • Lyckas med ditt företag
 • Stärka dina relationer
 • Tänka i nya banor som ger nya resultat
 • Bryta dig loss från begränsande tankemönster
 • Att få klarhet i vad det är du faktiskt vill

PRIS


600kr/coachingtillfälle

coaching mölndal

VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA MIG FÖR ETT KOSTNADSFRITT INFOSAMTAL


Du får möjlighet att känna om vi är en bra match och om jag är rätt coach att hjälpa just dig. 

coaching mölndal

SPARA PENGAR OCH BOKA FLERA COACHINGSAMTAL PÅ EN GÅNG


 • Det är också då jag kan ge dig som bäst stöd och vägledning, när vi hörs kontinuerligt!

 • Dina chanser att lyckas med ditt mål/förändring ökar markant när du har någon som du vet kommer "checka in" med dig.

 • Du känner dig mindre ensam och tryggare på din resa när du har en coach som tror på, vägleder och motiverar dig.

 • Om du kör fast och stöter på utmaningar finns jag där och hjälper dig vidare!


coaching mölndal

"Blir så glad och peppad efter ett samtal med Jennie. Hon är lugn, uppmuntrande, saklig och proffsig och det känns som att allt är möjligt! Känns fantastiskt fint att få röra sig framåt mot sina drömmar med en sådan coach vid sin sida! Rekommenderar varmt!"

"Kan verkligen varmt rekommendera ett coachningssamtal med Jennie på Din gnista! Oavsett om det handlar om något stort problemområde i ditt liv eller mindre strul som du vill få ordning på. Hon kändes så lyhörd och nyfiken, och kände verkligen in mig och mina bekymmer. Jättebra vägledning!"

"Känslan jag fick efter min session med Jennie var verkligen ”det enda jag behöver vara bäst på är att vara mig själv fullt ut”. Jag fick med mig så fina verktyg som hjälper mig att få lite distans till mina tankar och att se den njutning jag kan få genom att faktiskt vara här nu. Det bästa är att alla insikter och svar som kom till mig kom verkligen inifrån mig, Jennie fanns där för att guida mig i rätt riktigt och låta mig känna tryggheten till att öppna upp mig för mig själv. Det viktigaste för mig är att spacet är tryggt för att en ska våga ta till sig insikter, och det är precis det som Jennie är så bra på! Hon guidar dig till en plats där du kan känna att allt får komma naturligt. Jag känner mig så hållen."

"Jag kände mig så peppad efter coachingen med Jennie! Konkreta steg framåt varvat med varm pepp. Är ännu mer övertygad nu om att jag kommer nå mina mål och hur jag ska göra steg-för-steg!"